S r ik logga final

Om Särö IK

Presentation av Särö IK

Särö IK låter kanske inte så mycket och klubbhuset kanske inte ser så mycket ut för världen, men skenet bedrar. Under namnet Särö IK gömmer sig en sjudande aktivitet som sysselsätter mängder av spelare, ledare och intresserade föräldrar. Vi är stolta över vår verksamhet och att vi ger över 1.000 medlemmar en vettig fritidssysselsättning. Här får ni en kortkort presentation av vår verksamhet som innehåller långt mer än A-lagsspel i divison V Norra Halland.

Målsättning

Särö IK har som målsättning att bereda möjlighet till meningsfull fritidsaktivitet för närboende flickor och pojkar, herrar och damer i alla åldrar och året runt. 
Vi satsar alla tillgängliga personella och ekonomiska resurser på en bred verksamhet inom flera idrotter.

Bordtennis

Under den kalla årstiden, från september till april,, ordnas bordtennis för såväl damer som herrar i Bukärrsskolans idrottshall måndagar, onsdagar och fredagar. Verksamheten är öppen för både nybörjare och mer försigkomna spelare.

Fotboll

Inom fotbollen har Särö IK tillgång till utmärkta anläggningar som gjort att vi kunnat bredda verksamheten ordentligt. När vårsolen börjar värma är det trångt vid vår stora parkeringsplats och unga och gamla trängs på våra gräsytor. Våra yngsta spelare är i 6-7-årsåldern och i Old Boys-gänget hittar ni några som passerat 60. En sådan verksamhet kräver aktiva ledare. Du är välkommen att höra av dig.

Gemenskap

Enligt målsättningen vill vi i Särö IK verka för att alla närboende ska kunna delta i klubbens verksamhet och hitta en fin gemenskap där. Möjligheter till trivselkvällar av olika slag finns i och i anslutning till vårt klubbhus.

Finansiering

Klubbens verksamhet finansieras i huvudsak genom medlemsavgifter, sponsorer samt icke minst genom försäljning av Bingo-lotter och Sverigelotten. Genom att bli medlem, köpa lotter genom klubben eller sponsra viss verksamhet i klubben kan du glädja dig själv och samtidigt bidra till utveckling av främst ungdomsverksamheten. Klubben har för närvarande över 1.000 medlemmar, varav över 500 är i åldrarna 7-15 år.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub