A lag
S r ik logga final

Ny seger nere i Ätran

Publicerad 2019-05-27 12:34

Särö A-lag fortsätter sin framfart i division 6 Norra Halland. Efter sju omgångar har man dragit in maximala 21 poäng med förkrossande 35-8 i målskillnad.

Lördagen den 25 maj var det dags för Ätran på bortaplan. Särö tog ledningen genom två härliga mål. Först spelade Isak Thorén in till Jesper Lundberg som dundrade in 0-1 i nättaket. Eftermiddagens mål gjordes sedan när Albin Bååthe drog upp en vänsterkanon i målvaktens högra kryss. Ätran reducerade till 1-2 innan det var dags för Christoffer Larnelius Bäck att presentera sin skalle. Kricke skarvade en frispark vidare in i mål. I andra halvlek ökade Oscar Samuelsson till 1-4 innan det blev ny reducering med dryga tio minuter kvar. Då såg det lite darrigt ut, men Lyle Gifford såg istället till att säkra till 2-5 med bara några minuter kvar. En säker seger även om inte spelet fungerade särskilt bra.