P03
S r ik logga final

Serieuppdatering

9 jun, 2016
Efter 12 spelade seriematcher är det dags för en liten sammanfattning av resultaten Läs mer
Md s r  ik p03 webb

Välkomna till Särö IK P03

6 aug, 2015
Särö IK P03 har som spelfilosofi att utveckla varje spelare individuellt som fotbollsspelare, samt att vi skall utvecklas som ett lag. Samtliga involverade är fulla av entusiasm och ger allt på matcher och träningar där den gemensamma nämnaren är att vi älskar fotboll.

Derby mot Kungsbacka!

24 apr, 2019
Nu på fredag, den 26 april, möter Särö IK A-lag i fotboll Kungsbacka City FC. Matchen spelas nere på Budskärs konstgräs med start kl 19.00. Kom och heja på vårt A-lag som börjat strålande med två raka vinster och 10-1 i målskillnad. Kungsbacka, med Tobias Hyse´n i laget räknas som ett av topplagen.

Planerna öppna!

24 apr, 2019
Fritid öppnade samtliga gräsplaner från och med i tisdags kväll! Schemat sitter innanför entrén så att ni hittar omklädningsrum. Glöm inte rototarna!

Seriepremiär

3 apr, 2019
Särö A-lag i fotboll startar sin serie på hemmaplan söndagen den 14 april, kl 16.00. Motståndare är Kung Karl och matchen kommer att gå nere på Budskärs konstgräs. Planen är egentligen några meter för smal, men Särö har fått dispens för att genomföra enstaka matcher. Välkomna att se matchen och ge våra killar bra stöttning!
Här visas nyheter.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub