P06
S r ik logga final

Välkommen till P06 lagsida !

Här hittar du information om träningsgruppen, träningstider, matcher, kalender, kontakter m.m.

Med vänlig hälsning

Ledarna P06

Träningsmatcher

2 feb, 2015
En nyhet för i år är att vi kommer att köra några träningsmatcher på konstgräs innan grässäsongen drar igång.Vi har tackat ja till en förfrågan från Hovås Billdal IF och kommer möta dem med två 5-mannalag vid två tillfällen den 27 februari och den 17 april, bägge tillfällena på bortaplan. Eventuellt kommer vi även att lägga in en träningsmatch mot någon annan klubb i mars månad.

Nya tränare

2 feb, 2015
Vi hälsar Pär Ekelöf och Christer Sfeir välkomna som fullvärdiga medlemmar i tränarstaben! Pär och Christer har som ni säkert märkt redan trätt i tjänst och kommer att erbjuda ett värdefullt stöd och avlastning till Anders och Sven.

Semester på kansliet

5 jul, 2019
Särö IK vill informera om att kansliet kommer att vara delvis obemannat under veckorna 28 till 32. I akuta fall hittar ni mobiltelefoner till kanslisterna. I tidningen hittar ni telefonnummer till styrelse och ledare.

A-lagsmatch flyttad

5 jul, 2019
A-lagsmatchen mot Träslövsläge som skulle gått ikväll, fredagen den 5 juli, är flyttad. Den kommer istället att spelas torsdagen den 1 augusti klockan 19.00.

Derby mot Kungsbacka!

24 apr, 2019
Nu på fredag, den 26 april, möter Särö IK A-lag i fotboll Kungsbacka City FC. Matchen spelas nere på Budskärs konstgräs med start kl 19.00. Kom och heja på vårt A-lag som börjat strålande med två raka vinster och 10-1 i målskillnad. Kungsbacka, med Tobias Hyse´n i laget räknas som ett av topplagen.
Här visas nyheter.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub