P06
S r ik logga final

Välkommen till P06 lagsida !

Här hittar du information om träningsgruppen, träningstider, matcher, kalender, kontakter m.m.

Med vänlig hälsning

Ledarna P06

Träningsmatcher

2 feb, 2015
En nyhet för i år är att vi kommer att köra några träningsmatcher på konstgräs innan grässäsongen drar igång.Vi har tackat ja till en förfrågan från Hovås Billdal IF och kommer möta dem med två 5-mannalag vid två tillfällen den 27 februari och den 17 april, bägge tillfällena på bortaplan. Eventuellt kommer vi även att lägga in en träningsmatch mot någon annan klubb i mars månad.

Nya tränare

2 feb, 2015
Vi hälsar Pär Ekelöf och Christer Sfeir välkomna som fullvärdiga medlemmar i tränarstaben! Pär och Christer har som ni säkert märkt redan trätt i tjänst och kommer att erbjuda ett värdefullt stöd och avlastning till Anders och Sven.

Derby mot Kungsbacka!

24 apr, 2019
Nu på fredag, den 26 april, möter Särö IK A-lag i fotboll Kungsbacka City FC. Matchen spelas nere på Budskärs konstgräs med start kl 19.00. Kom och heja på vårt A-lag som börjat strålande med två raka vinster och 10-1 i målskillnad. Kungsbacka, med Tobias Hyse´n i laget räknas som ett av topplagen.

Planerna öppna!

24 apr, 2019
Fritid öppnade samtliga gräsplaner från och med i tisdags kväll! Schemat sitter innanför entrén så att ni hittar omklädningsrum. Glöm inte rototarna!

Seriepremiär

3 apr, 2019
Särö A-lag i fotboll startar sin serie på hemmaplan söndagen den 14 april, kl 16.00. Motståndare är Kung Karl och matchen kommer att gå nere på Budskärs konstgräs. Planen är egentligen några meter för smal, men Särö har fått dispens för att genomföra enstaka matcher. Välkomna att se matchen och ge våra killar bra stöttning!

Resultat från Barometerslutspelet 2019

31 mar, 2019
Resultat från Barometerslutspelet 2019
Här visas nyheter.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub