S r ik logga final

Positiv helg i Eskilstuna

Publicerad 2018-04-22 15:41
I helgen har Ungdoms-SM spelats i ett soligt och varmt Eskilstuna. Särö IK Bordtennis hade fyra stycken kvalificerade till tävlingen.

I helgen har Ungdoms-SM spelats i ett soligt och varmt Eskilstuna.

Särö IK Bordtennis hade fyra stycken kvalificerade till tävlingen.

Marcus Kapocs Johansson spelade singel i Pojkar 13 och dubbel i Pojkar 13 med Adam Hansson (Åsa IF), Albin Skoglund spelade singel i Pojkar 15 och dubbel i Pojkar 15 tillsammans med vår spelare Edward Rahm. Edward spelade även singel i Pojkar 15. Dessutom spelade Oscar Schill singel i Pojkar 15 och dubbel i Pojkar 15 tillsammans med Mattis Näslund (Åsa IF).

Tävlingen startade på fredagen med Pojkar 13 och Marcus Kapocs Johansson vann sin grupp efter tre raka segrar (9-0 i set). I första slutspelsmatchen fick Marcus en tuff lottning och förlorade tyvärr matchen efter 3-1 i set.

På kvällen startade dubbel i Pojkar 13 där det var utslagsmatcher. Marcus och Adam vann första matchen och fortsatt spel på lördagen. Killarna vann även nästa match och var kvalificerade för kvartsfinal under eftermiddagen.

Under lördagsmorgonen startade Pojkar 15 med Edward, Oscar, Albin. Oscar förlorade tyvärr alla matcher i gruppen och Edward vann en match i gruppen och var därför kvalificerade för B-slutspel men förlorade tyvärr första slutspelsmatchen.

Albin vann två av tre matcher i gruppen och han spelade A-slutspel i Pojkar 15 men förlorade en jämn och tajt slutspelsmatch.

Under eftermiddagen väntade kvartsfinal i dubbel (Pojkar 13) för Marcus och Adam. Killarna höjde kvalitén och höjde sig i kvartsfinalen och vann tillslut med 3-2. I semifinalen var killarna ännu mer taggade och laddade för de skulle bara nå finalen. Marcus & Adam fick en tuff motståndare i semifinalen men killarna kompletterade varandra helt och matchen var nästan helt felfri och det slutade med 3-2!

Finalen blev det tyvärr förlust mot Sveriges bästa 05:a Dennis Larsson och Alve Sjövold med 3-0 i set.


Marcus & Adam på medaljcermonin

Under eftermiddagen spelade även Albin och Edward dubbel i Pojkar 15. Killarna förlorade dessvärre första matchen och blev utslagna. Oscar och Mattis vann sin första match i Pojkar 15 dubbeln och men förlorade matchen därefter.

Ledare, coacher & föräldrar som var med tycker detta Ungdoms-SM var ett positivt SM för alla killarna som var med.


Tack för några fantastiska dagar!

Marc Henriksson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub